Wedstrijdverslag Week 38 Heren 3

BUITENPOST 3 BOEKT EINDELIJK OVERWINNING!

Buitenpost 3 pakt met 6-4 de winst tegen DTTC ’78 1. Buitenpost 3 spelend in dezelfde opstelling als vorige week (Theo Hartman, Rolf Smid en Joost Mulder) traden aan tegen DTTC ’78 1 (Lennard Froma, Baraa Hashem en invaller Hans van de Berg).

Deze keer gelukkig een betere eerste helft dan vorige week, nu stond het halverwege 3-2! Door goeie overwinningen van Theo en Rolf op Lennard en een goeie dubbel van Rolf en Joost. Tussendoor verloor Rolf jammerlijk maar met alweer goed spel van Baraa en verloor Joost van invaller Hans. 
De tweede helft werd ouderwets afgetrapt door Theo met een afgetekende 3-0 overwinning tegen Hans. Rolf kon even later dit goeie voorbeeld volgen met ook een duidelijke 3-0. Tussendoor verloor Joost terecht van Baraa.

De meeste bijzondere partij van de dag kwam daarna, Joost stond kansloos 2-0 achter maar met een verschrikkelijke netbal mee viel de 3e game de goede kant op en draaide de partij om. 
Het slotstuk was voor Theo en een ontketende Baraa die op een bewonderingswaardige manier Theo versloeg!

Al met al een keurig resultaat in een competitie waar de punten hard nodig zijn!

Momenteel bezet Buitenpost 3 de 4e positie in de ranglijst. Maar zoals het Ajax cliché luidt: “Het seizoen is nog lang.”