Frans van den Berg versterkt TTV Buitenpost

TTV Buitenpost heeft een nieuwe speler aangetrokken. Frans van den Berg maakt de overstap van VTV 1 naar de Friese tafeltennisvereniging. Met de regelwijziging van 3 naar 4 spelers per wedstrijd in het achterhoofd, is Van den Berg een welkome versterking voor het team.
“Ik kijk er enorm naar uit om bij TTV Buitenpost te spelen. Ik denk dat ik hier als speler verder kan groeien en een bijdrage kan leveren aan het team”, aldus Van den Berg. “Ik ben dankbaar voor mijn tijd bij VTV 1, maar ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging.”
Ook bij TTV Buitenpost is men blij met de komst van Van den Berg. “We zijn erg verheugd dat Frans bij ons komt spelen. We kunnen een extra speler goed gebruiken”, aldus teammanager Jelle Bouwer. “We denken dat Frans ons team verder kan versterken en dat we mooie resultaten kunnen behalen.”
TTV Buitenpost speelt in de landelijke eerste divisie tafeltennis en behoort tot de beste teams van Friesland. Met de komst van Van den Berg hopen ze de basis te verbreden en een permanente positie in de competitie te veroveren.